Het aantal bezoekers aan de Tube Düsseldorf 2012 brak alle records en de Kinkelder stand was een absoluut succes. Al onze dochter bedrijven en vele distributeurs van over de hele wereld hebben zich aangesloten bij ons op de Tube.

Ons nieuwe assortiment voor vliegende zagen, voor het oplossen van problemen bij buisproductie, was zeer goed ontvangen. 3 bewezen zagen concepten voor ERW buizen en pijpen-industrie worden overzichtelijk gepresenteerd in onze nieuwe brochure. De fabrikanten van ERW buizen toonden veel interesse en waardeerden de nieuwe aanpak van Kinkelder in het aanbieden van specifieke oplossing voor elke situatie.

De introductie van een innovatie in de zaagblad-wereld, de QR gecodeerde zaag, dat we samen ontwikkeld hebben met de Duitse machinefabrikant Rattunde, was erg populair. Onze bezoekers probeerden zelf deze tijd- besparende en de nauwkeurige oplossing op onze stand.

Onze zaagbladen werden gezien in actie op de stand van Rattunde waar ze werden geïntegreerd in het complexe besturingssysteem.

Veel bekend klanten kwamen ons bezoeken om het nieuws dat we hadden te bekijken. Kinkelder genoot ook grote belangstelling van nieuwe klanten en buisfabrikanten, onder andere uit Rusland, Oekraïne, India, het Verre Oosten, Centraal-en Zuid-Amerika.