De belangrijkste focus van ons bedrijf is te anticiperen op de behoeften van onze klanten aan kostenreductie en deze te begrijpen.

Door samen te werken met onze klanten analyseren wij de zaagprocessen en identificeren wij de belangrijkste variabelen zowel in materiaal als machinecondities. Wij zijn daardoor in staat de productiekosten te verlagen door het snijoppervlak en de finish te optimaliseren en zodoende het afval en secundaire kosten te elimineren.

Wij onderhouden een intensief netwerk van technische expertise uit zowel de industriële als academische sector. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in machinetechnologie en metallurgie kunnen wij de klanten voorzien van geavanceerde zaagbladen en technische ondersteuning die nodig is om hun effectieve gebruik te optimaliseren.

Kinkelder ziet training en scholing als een weg naar een grotere productie-efficiency zowel in haar eigen onderneming als bij haar klanten. Door het verstrekken van gestructureerde workshops en individuele coaching en ondersteuning, verhogen we continu de kwaliteit en productiviteit binnen onze organisatie en die van onze klanten.