Ieder lid van ons team deelt de passie voor technologie en begrijpt de technische vraag naar continue verbetering van zaagbladen en zaagprocessen.

De focus ligt hierbij op de uitdagingen van onze klanten, hoe onwaarschijnlijk ze soms ook lijken.

Onze locatie in het oosten van Nederland ligt gunstig ten opzichte van toonaangevende spelers in Europees onderzoek & ontwikkeling in zowel materiaalwetenschap als machinebouw. Wij ontwikkelen gezamenlijke onderzoeksprojecten met universiteiten, industriële eindgebruikers en machinefabrikanten. Door het verzamelen van deze projectgegevens zijn wij in staat de opgedane kennis direct op de werkvloer van onze klanten toe te passen.

Wij stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit, prestatie en levensduur van onze cirkelzaagbladen. Om onze strenge kwaliteitsnormen te kunnen handhaven hebben wij nauw contact met de leveranciers van onze productiemachines om zo de precisie en consistentie van hun apparatuur te kunnen verbeteren.

Inspelen op de continue behoefte aan productiekostenreductie bij onze klanten is wat ons onderscheidt. Door deze proactieve R&D strategie hebben wij een toppositie in onze markt verworven en mogen wij onszelf een van de grootste spelers op het gebied van cirkelzaagtechnologie noemen.