Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september jl. konden klanten, leveranciers, familie, vrienden en andere nieuwsgierigen een kijkje nemen in onze productie tijdens de Open Dagen die in het kader van het 70-jarig jubileum werden georganiseerd.

Klanten en leveranciers van Kinkelder en Kinkelder Lasersnijtechniek kregen de gelegenheid om voorafgaand aan het grote publiek op vrijdag 11 september een bezoek te brengen aan onze bedrijven en te zien welke veranderingen er sinds de laatste Open Dag in 2012 hebben plaatsgevonden.

De Open Dag die zaterdag 12 september werd georganiseerd, trok naar schatting ruim 1000 bezoekers, onder wie familie en vrienden van medewerkers. Daarnaast gaf de deelname van Kinkelder aan het erfgoedfestival ‘Gemaakt in Gelderland’ ook geïnteresseerden uit de Liemers en daarbuiten de kans om met eigen ogen te zien hoe hightech cirkelzaagbladen geproduceerd worden.

Naast de moderne productiefaciliteiten was er aandacht voor de rijke geschiedenis van het bedrijf. Zo waren er enkele prachtig gerestaureerde spuitmachines tentoongesteld en kon men deze machines in actie zien op originele filmbeelden uit de jaren ’50.

Klik hier voor het artikel in de Gelderlander over de Open Dagen bij Kinkelder.